NBA: Minnesota pred úlohou udržať Rubia

NETKY.SK • 19 September 2014, 11:16 • 2 min
NBA: Minnesota pred úlohou udržať Rubia

MINNEAPOLIS - V basketbalovej Minnesote sa ešte nestihol usadiť prach rozvírený výmenou Kevina Loveho do Clevelandu a Timberwolves riešia ďalšiu záležitosť týkajúcu sa budúcnosti klubu. Úlohou dňa je predĺženie zmluvy s Rickym Rubiom. Stihnúť to musia do 31. októbra, inak bude španielsky rozohrávač v lete 2015 chráneným voľným hráčom.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér Milt Newton je v tomto smere trpezlivý optimista. "Pristúpime k situácii takisto ako v prípade Kevina. Na prvom mieste budú záujmy organizácie. Ak sa to podarí vybaviť rýchlo, budem rád. Ak nie, nebude to žiadna tragédia. Niet sa kam ponáhľať," povedal. 

 

Ako chránený voľný hráč môže Rubio dostať ponuku od iného klubu. Minnesota má právo vyrovnať ju. V súčasnosti Timberwolves nehýria ochotou podpísať s tvorcom hry maximálny kontrakt na päť rokov. Navrhujú štyri roky, finančné podmienky budú predmetom vyjednávania. 

 

Rubio sa pripravuje na svoju štvrtú sezónu v NBA, v uplynulej mal priemery 8,6 asistencie a 2,3 získanej lopty na zápas. Horšie je to s jeho streľbou, k priemeru 9,5 bodu sa dopracoval s chabou úspešnosťou 38,1 percenta. Práve na tejto činnosti v lete pracoval na špeciálnych tréningoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies