NBA: Milwaukee Bucks ešte pred uzávierkou prestupov posilnili podkošový priestor

NETKY.SK • 7 Február 2019, 21:22 • 2 min
NBA: Milwaukee Bucks ešte pred uzávierkou prestupov posilnili podkošový priestor

MILWAUKEE - Vedúci tým východnej konferencie NBA sa už pomaly môže pripravovať na playoff. Počas vyraďovacej časti a môže stať ćokoľvek a preto sa nemôžete spoliehať, ale aj silnými lavičkami.

slovakia

left justify in out

Vedúce mužstvo zámorskej basketbalovej NBA Milwaukee Bucks sa v posledný prestupový deň posilnilo o pivota Nikolu Mirotiča. Smerom do New Orleans naopak poslalo krídelníka Stanleyho Johnsona, ktorého získalo iba deň predtým z Detroitu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great pick up for the bucks #nikolamirotic #neworleanspelicans #milwaukeebucks

Príspevok, ktorý zdieľa NBA news, Trades, Signings (@nba_nts),

 

Dvadsaťsedemročný Čiernohorec reprezentujúci Španielsko prežíva štatisticky najlepšiu sezónu so 17 bodmi a 8 doskokmi na zápas. Zároveň patrí s priemerom 2,7 trojky na stretnutie do prvej desiatky najlepších trojkárov súťaže, čo je u pivota obzvlášť pozoruhodné. Milwaukee pustilo okrem osmičky draftu z roku 2015  ešte aj veterána Jasona Smitha a štyri výbery v druhom kole draftu. 
 

Jeden z pamätných zápasov Nikolu Mirotica v drese Pelicans, keď ako podkošový hráč nastrieľal najlepšiemu týmu ligy Warriors 6 trojek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona