NBA: Mills je po operácii, vraj sa dohodol so San Antoniom

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 09:54 • 2 min
NBA: Mills je po operácii, vraj sa dohodol so San Antoniom

SAN ANTONIO - Žolík San Antonia na ceste za titulom šampiónov basketbalovej NBA 2013/2014 Patty Mills má za sebou operáciu pravého ramena, po ktorej by podľa predbežných prognóz mal pauzovať sedem mesiacov. V tom prípade nestihne stredný rozohrávač úvod nasledujúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

Určite bude Austrálčanom chýbať 30. augusta - 14. septembra na Svetovom pohári v Španielsku.

Zákrok absolvoval vo štvrtok v Dallase. Zranenie prišlo pre Millsa v najhoršej možnej chvíli, ako voľný hráč na trhu mal ambíciu podpísať lukratívnu zmluvu. Podľa zákulisných informácií sa však už dohodol na pokračovaní spolupráce so San Antoniom. 

 

Bolesti vraj Mills pociťoval už počas majstrovského ročníka, ale až testy dva týždne po skončení finálovej série ukázali opotrebovanie a trhlinu manžety ramenného rotátora. Dvadsaťpäťročný Austrálčan dokázal v zostave Spurs výborne alternovať na rozohrávke za Tonyho Parkera, v poslednom piatom zápase finále nastrieľal Miami 17 bodov, trafil päť trojok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies