NBA: Miami po odchode LeBrona zbrojí, prichádza Granger

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 08:02 • 2 min
NBA: Miami po odchode LeBrona zbrojí, prichádza Granger

MIAMI - Klub basketbalovej NBA Miami Heat v stredu potvrdil príchod krídelníka Dannyho Grangera, ktorý naposledy pôsobil v Los Angeles Clippers.

slovakia

left justify in out

Podrobnosti zmluvy neboli zverejnené. "Jednou z našich priorít v medzisezónnom období bolo získať ostrieľaného veterána, akým je Danny," uviedol prezident Miami Pat Riley a dodal: "Očakávame, že bude môcť hrať na viacerých pozíciách a zažije pri našom hernom systéme úspešnú sezónu." 

 

Tridsaťjedenročný rodák z New Orleans Granger odohral v NBA celkovo 554 zápasov v základnej časti, predovšetkým za Indianu (2005 - 2014), s priemerom 17,6 bodu, 1,9 asistencie a 5,1 doskoku na jeden duel. 

 

Miami po odchode LeBrona Jamesa zbrojí, v kádri udržalo Dwyana Wada, Chrisa Bosha, Maria Chalmersa, Chrisa Andersena aj Udonisa Haslema a ešte pred Grangerom získalo Luola Denga a Josha McRobertsa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies