NBA: Miami Heat na Deň vďakyvzdania doma u LeBrona

NETKY.SK • 27 November 2013, 13:34 • 2 min
NBA: Miami Heat na Deň vďakyvzdania doma u LeBrona

MIAMI - Manželka najlepšieho basketbalistu sveta LeBrona Jamesa má plné ruky práce. Na štvrtkový Deň vďakyvzdania totiž jej partner pozval celý tím Miami Heat k nim domov do Ohia, aby spoločne oslávili tento tradičný americký sviatok. Servírovať sa bude neodmysliteľný pečený moriak aj tekvicový koláč. Úradujúci šampióni NBA ešte predtým v stredu nastúpia práve v Clevelande proti Cavaliers, odkiaľ ich najväčšia hviezda pochádza.

slovakia

left justify in out

"Radi by sme boli na sviatky v Miami, ale sme profesionáli a neprekáža nám hrať či cestovať v ich čase. Som šťastný, že aspoň takto môžem tímu spríjemniť Deň vďakyvzdania," vyznal sa podľa AP 28-ročný James. Jeho manželka Savannah si povinnosti v kuchyni podelila s profesionálnym kuchárom. "Síce nemôžeme byť s našimi rodinami, no aspoň sme doma u niektorého z nás," povedal kapitán kolektívu Dwyane Wade.

Hráči aj realizačný tím majú na akciu prísť pohodlne oblečení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies