NBA: McCollum bude hrať aj naďalej za Portland, s klubom predĺžil do roku 2021

NETKY.SK • 28 Júl 2016, 10:02 • 2 min
NBA: McCollum bude hrať aj naďalej za Portland, s klubom predĺžil do roku 2021

PORTLAND - Basketbalový klub zámorskej NBA Portland Trail Blazers predĺžil zmluvu so svojím rozohrávačom C.J. McCollumom až do konca sezóny 2020/2021. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Detaily zmluvy nezverejnili, ale podľa medializovaných informácií zarobí McCollum počas obdobia trvania nového kontraktu 106 miliónov amerických dolárov. "Som šťastný, že si môžem predĺžiť svoju kariéru v Portlande a tiež vďačný za dôveru a možnosť, ktorú mi táto organizácia dala. Od môjho príchodu do Oregonu, považujem toto miesto za môj domov. Už sa teším, ako vybudujeme niečo špeciálne, nielen na ihrisku, ale tiež aj v komunite," povedal držiteľ ceny pre najväčšie zlepšenie v sezóne 2015/2016 pri podpise nového kontraktu.

 

Zápasové priemery McColluma sa pohybovali v základnej časti predchádzajúcej sezóny na hranici 20,8 bodu, 3,2 doskoku a 4,3 asistencie. Vedenie klubu zároveň oznámilo, že sa dohodlo na štvorročnej zmluve s chráneným voľným hráčom Mauriceom Harklessom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona