NBA: Mayo na dva roky vylúčený z ligy, porušil antidopingový program

NETKY.SK • 2 Júl 2016, 13:35 • 2 min
NBA: Mayo na dva roky vylúčený z ligy, porušil antidopingový program

NEW YORK - Basketbalista zámorského klubu NBA Milwaukee Bucks O.J. Mayo bol vylúčený na dve sezóny vedením súťaže pre porušenie antidopingového programu. Informáciu priniesol oficiálny web ligy.

slovakia

left justify in out

Pre porušenie antidopingových pravidiel NBA/NBPA si Mayo nemôže najbližšie dva roky zahrať v zámorskej profilige. Pre trojku draftu z roku 2008 to nie je prvý problém s drogami, v roku 2011 bol na desať zápasov suspendovaný pre využitie zakázaných látok na zlepšenie výkonnosti.

 

Mayo môže po vypršaní trestu požiadať vedenie ligy o znovuzaradenie do NBA. Podľa informácii stanice CBS Sports je trest výsledkom pozitívneho testu na niektorú zo zakázaných látok. Vo svojej nateraz poslednej sezóne odohral rozohrávač Bucks 41 zápasov s priemerom 7,8 bodu, 2,9 asistencie a 2,6 doskoku na stretnutie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies