NBA: Majiteľ Cavs musel byť prevezený do nemocnice

NETKY.SK • 28 Máj 2019, 10:23 • 2 min
NBA: Majiteľ Cavs musel byť prevezený do nemocnice

CLEVELAND - Zámorský klub NBA Cleveland Cavaliers prežíva v tomto období ťažké chvíle. Okrem toho, že Cavs mali nevydarenú sezónu, keď sa tento rok neprebojovali ani do vyraďovacej časti, majiteľ tímu Dan Gilbert musel byť prednedávnom prevezený do nemocnice v ťažkom stave.

slovakia

left justify in out

Majiteľ zámorského basketbalového klubu Cleveland Cavaliers Dan Gilbert musel byť po cievnej mozgovej príhode čo najrýchlejšie prevezený do nemocnice. Podľa aktuálnych zdrojov sa už jeho stav zlepšuje.

 

 

Päťdesiatsedemročného Gilberta priviezli do nemocnice v Detroite koncom minulého týždňa. Údajne sa sťžoval an to, že sa necíti dobre. Na jednotke intenzívnej starostlivosti sa však v priebehu nasledujúcich hodín jeho stav zlepšil a dokonca už vraj komunikuje bez väčších ťažkostí aj s nemocničným personálom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get well soon...

Príspevok, ktorý zdieľa Baller Fresh (@ballerfreshco),

 

Majiteľom basketbalového klubu Cleveland Cavaliers je od roku 2005. S tímom zažil päť finálových účastí, všetky za prítomnosti najlepšieho hráča ligy LeBrona Jamesa. Titul sa mu však ako majiteľovi podarilo s tímom vyhrať "len" v roku 2016.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies