NBA: Love sa rozhodol nepredĺžiť terajší kontrakt s Clevelandom

NETKY.SK • 25 Jún 2015, 13:31 • 2 min
NBA: Love sa rozhodol nepredĺžiť terajší kontrakt s Clevelandom

LOS ANGELES - Opora finalistu uplynulého ročníka basketbalovej NBA Cleveland Cavaliers Kevin Love nevyužil možnosť čerpať posledný rok platnej zmluvy s klubom a stane sa voľným hráčom. Napriek tomu sa očakáva, že v Clevelande zostane a finančne si v novom kontrakte ešte prilepší.

slovakia

left justify in out

Love mal dostať v záverečnom roku zmluvy s Cavs 16,7 milióna amerických dolárov, podľa očakávania sa ale rozhodol tieto podmienky nevyužiť. Generálny manažér Clevelandu David Geffin je ale presvedčený, že jeho klub je najvýraznejším kandidátom na znovupodpísanie Lovea, ktorý by mohol dostať päťročný kontrakt na 100 miliónov dolárov. Možno sa ale obe strany dohodnú iba na zmluve do sezóny 2016/2017, keď by sa platový strop klubov mal výrazne zvýšiť, pripomenula agentúra DPA.

 

O špičkového hráča už údajne prejavili záujem aj LA Lakers, Boston Celtics a New York Knicks a šancu získať ho nezahodia asi ani v Portland Trail Blazers, ak sa LaMarcus Aldridge rozhodne odísť.

 

Love si zranil rameno v play off v tejto sezóne už v prvom kole a Cavaliers napokon vo finále prehrali s Golden State v šesťzápasovej sérii. V ročníku mal zápasový priemer 16,4 bodu a 9,7 doskoku v 75 dueloch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies