NBA: Lídra Lakers zasiahli do tváre, revanšoval sa údermi

NETKY.SK • 16 Január 2014, 16:18 • 2 min
NBA: Lídra Lakers zasiahli do tváre, revanšoval sa údermi

PHOENIX - Pri absencii Kobeho Bryanta ťahúň basketbalových Los Angeles Lakers v útoku Nick Young nedohral stredajší zápas NBA vo Phoenixe.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročného krídelníka v druhej štvrtine pri pokuse zakončiť nájazd na kôš smečom zasiahol do tváre domáci pivot Olexij Leň. Youngova reakcia po tvrdom dopade na palubovku na seba nenechala dlho čakať, proti presile však jeho údery nestačili. Na Leňovu obranu sa postavili spoluhráči Markieff a Marcus Morrisovci aj prchký Slovinec Goran Dragič. Incident sa udial, keď do konca prvého polčasu zostávalo 7:33 min a domáci viedli 36:35. Rozhodcovia po poradách vylúčili Leňa aj Younga, čo jednoznačne viac uškodilo hosťom. Lakers dohrávali iba so siedmimi hráčmi, preto sa niet čo čudovať ich ďalšej prehre 114:121.

"Bol to tvrdý faul, na ktorý som takto zareagoval. Myslím si, že ktokoľvek iný by takto odpovedal. Mrzí ma, že som udrel Dragiča, ktorý sa tam priplietol ako posledný. Nechcel som, je to môj človek. Mrzí ma to," povedal Young. "Chcel som ho zblokovať. Nemal som v úmysle zasiahnuť do tváre. Bol to tvrdý faul," poznamenal pre Arizona Republic ukrajinský dlháň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies