NBA: Lee prestúpil z Memphisu do Charlotte za dvojicu hráčov a draftové voľby

NETKY.SK • 17 Február 2016, 10:18 • 2 min
NBA: Lee prestúpil z Memphisu do Charlotte za dvojicu hráčov a draftové voľby

CHARLOTTE - V zámorskej NBA sa v noci na stredu uskutočnila viacnásobná výmena. Do tímu basketbalistov Charlotte Hornets pribudol veterán Courtney Lee, pričom Memphis za neho získal P.J. Hairstona, Chrisa Andersona a dve voľby v 2. kole nastavajúceho draftu. Tie mali Hornets k dispozícii od Miami za rozohrávača Briana Robertsa. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Charlotte získali Leeho ako náhradu za talentovaného mladíka Michaela Kidda-Gilchrista, ktorý si pre zranené rameno do konca sezóny už nezahrá. "Lee prinesie do nášho tímu množstvo potrebných skúseností. Je to skutočný profesionál, skvelý strelec a hrá výborne v obrane," uviedol k príchodu 30-ročného rozohrávača generálny manažér Rich Cho. Dokonale ho pozná aj kouč Steve Clifford, ktorý Leeho trénoval už počas pôsobenia v Orlande.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies