NBA: LeBron zatiahne pokutu 80 dolárov za spoluhráča

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 08:38 • 2 min
NBA: LeBron zatiahne pokutu 80 dolárov za spoluhráča

TORONTO - Basketbalová NBA potrestala krídelníka Clevelandu Dahntaya Jonesa za úder torontského pivota Bismacka Biyomba do citlivých partií v sobotňajšom treťom zápase finále Východnej konferencie.

slovakia

left justify in out

Incident sa udial 17,6 s pred koncom stretnutia, ktoré Cavaliers prehrali pod košmi jediného kanadského klubu v súťaži 84:99. Tridsaťpäťročný veterán dostal dištanc na jeden zápas bez nároku na príjem a pokutu vo výške 1/110 z tohtosezónneho platu. Keďže Jones podpísal zmluvu s Clevelandom až 13. apríla 2016 a zarobí podľa nej iba 8819 dolárov, výška peňažného trestu predstavuje len 80 dolárov a zopár centov. "Zatiahnem to," vyhlásil podľa serveru cleveland.com LeBron James, ktorý sprvoti ani nemal potuchy o sume. "Je to skvelý človek, v každom prípade," povedal o hviezdnom spoluhráčovi Jones, ktorý tvrdí, že súpera nezasiahol úmyselne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies