NBA: LeBron vylúčil v lete sacharidy a výrazne schudol

NETKY.SK • 5 August 2014, 18:08 • 2 min
NBA: LeBron vylúčil v lete sacharidy a výrazne schudol

MIAMI - Najospevovanejší basketbalista súčasnosti LeBron James zmenil po nevydarenom finále NBA nielen klub, ale aj životosprávu.

slovakia

left justify in out

V lete úplne vylúčil zo stravy sacharidy a výrazne ubral na hmotnosti, novou evidentne štíhlejšou figúrou sa pochválil na Instagrame.

 

Najlepší point forward súčasnosti, čo je kombinácia malého krídla (small forward), ktoré môže vďaka výbornému ovládaniu lopty plnohodnotne nastupovať aj na pozícii stredného rozohrávača (point guard), pritom netrpel nadváhou. V uplynulej sezóne svietili pri jeho mene na oficiálnej stránke NBA parametre 203 cm a 113,4 kg. 

 

LeBron pôsobil v Clevelande do júla 2010, keď na štyri roky zamieril do Miami a vybojoval s ním dva tituly šampióna. Teraz v lete po finálovej prehre so San Antoniom ohlásil veľký návrat domov, rozpočet Cavaliers zaťaží na dva roky zmluvou na 42,1 milióna dolárov. 

 

"Kráľ James" si na palubovkách NBA odkrútil 842 zápasov v základnej časti s priemerom 27,5 bodu, 7,2 doskoku a 6,9 asistencie na jeden duel. V play-off nastúpil 158-krát. Štyrikrát ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča ligy, dvakrát finálovej série. S reprezentáciou USA vybojoval desaťnásobný účastník Zápasu hviezd dve zlaté (Peking 2008, Londýn 2012) a jednu bronzovú medailu (Atény 2004). Má 29 rokov a počas svojej basketbalovej kariéry zarobil už vyše 450 miliónov dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies