NBA: LeBron späť možno už vo štvrtok - s nenávidenou maskou

NETKY.SK • 26 Február 2014, 10:41 • 2 min
NBA: LeBron späť možno už vo štvrtok - s nenávidenou maskou

MIAMI - Najlepší basketbalista súčasnosti LeBron James už po zranení nosa trénuje so spoluhráčmi z Miami Heat, zatiaľ bez kontaktu. Mohol by zasiahnuť do hry vo štvrtkovom zápase NBA proti New Yorku Knicks.

slovakia

left justify in out

Bolesti hlavy vraj už ustúpili. James si zranenie privodil vo štvrtkovom stretnutí na palubovke Oklahomy: necelých šesť minút pred jeho koncom predviedol razantný nájazd do koša zakončený smečom, pri ktorom ho do tváre zasiahol domáci Serge Ibaka. V nedeľu potom vynechal stretnutie s Chicagom, bola to jeho druhá absencia v tejto sezóne. "A bola hrozná. Som rád, že sme zvíťazili, ale nenávidím sedieť na tribúne," povedal univerzálny krídelník, ktorý sa nestratí ani na rozohrávke, ani pod košom.

 

James sa teší na návrat, ale nie na ochrannú masku. Pred desiatimi rokmi ju musel nosiť pre zlomeninu lícnej kosti a nebola to príjemná skúsenosť. "Je to ako hrať s niečiou rukou na tvári. Ako ďalší neželaný brániaci hráč," posťažoval sa James. 

Spoluhráči však nepostrehli na jeho hre nijaký diskomfort. "Je to ten istý LeBron. Každého strčí do vrecka," povedal Chris Bosh po utorňajšom tréningu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies