NBA: LeBron priebežným lídrom hlasovania na Zápas hviezd

NETKY.SK • 13 December 2013, 12:59 • 2 min
NBA: LeBron priebežným lídrom hlasovania na Zápas hviezd

NEW YORK - Najväčšia hviezda klubu zámorskej basketbalovej NBA Miami Heat LeBron James je priebežným lídrom hlasovania fanúšikov na Zápas hviezd 2014.

slovakia

left justify in out

Do štvrtka dostal od priaznivcov 609 336 hlasov. Vo Východnej konferencii figuruje na druhej priečke Paul George z Indiany (489 335). Na Západe patrí priebežné prvenstvo Kevinovi Durantovi z Oklahomy, za Jamesom zaostáva o necelé dve tisícky hlasov (607 407). Najviac dôvery od fanúšikov na pozícii rozohrávača výberu Západnej konferencie dostal Kobe Bryant (501 215), a to aj napriek dlhodobému zraneniu achilovky a nedávnemu návratu do zostavy Los Angeles Lakers.

Hlasovanie, ktoré určí otváracie formácie súboja, potrvá do 20. januára, o tri dni neskôr oficiálne oznámia mená aktérov. Zápas hviezd sa uskutoční 16. februára v New Orleans. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies