NBA: LeBron postavil Akron hore nohami

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 10:44 • 2 min
NBA: LeBron postavil Akron hore nohami

AKRON - Ani nemusí hrať basketbal, a dokáže postaviť rodný Akron hore nohami. O LeBrona Jamesa je v meste taký záujem, že voľné vstupenky na jeho prvé verejné vystúpenie po návrate z Miami do Clevelandu sa rozchytali v priebehu pár hodín.

slovakia

left justify in out

Šou sa uskutoční 8. augusta na štadióne InfoCision s kapacitou 27-tisíc miest, ale organizátori neprezradili, koľko lístkov je k dispozícii. Hovorkyňa Akronu Stephanie Yorková sľúbila, že podujatie sprístupnia čo najväčšiemu počtu fanúšikov.

 

LeBron James sa do dresu Cavaliers vracia po štyroch rokoch na Floride, kde vybojoval dva tituly (2012, 2013). V Clevelande má nedokončenú prácu, za sedem sezón ho vytiahol medzi špičku Východnej konferencie, ale na absolútny vrchol s ním nedosiahol. James sa teraz v mladom tíme stretne s ďalšími tromi jednotkami draftu NBA - Kyriem Irvingom, Anthonym Bennettom a Andrewom Wigginsom. Zmluvu podpísal na dva roky za 42,1 milióna dolárov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies