NBA: LeBron James zaplatí pokutu za svojho spoluhráča

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 19:24 • 2 min
NBA: LeBron James zaplatí pokutu za svojho spoluhráča

CLEVELAND - Basketbalista Clevelandu Cavaliers LeBron James zaplatí za svojho spoluhráča Dahntaya Jonesa pokutu vo výške šesťtisíc amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Jones nedohral úvodný zápas druhého kola play off zámorskej NBA proti Torontu Raptors, keď sa musel porúčať po dvoch technických chybách z palubovky.

 

"V prvom rade, vyhlásil som, že zaplatím pokutu ešte skôr, ako ju vôbec dostal. Povedal som mu: 'Dahntay, čo je moc, to je moc. Nenechávaj sa vylučovať proti Torontu. Prestanem ti platiť pokuty.' Všetko je však dobré, netreba sa báť," uviedol James na adresu pokuty pre svojho spoluhráča.

 

Pre Jonesa je to dobrá správa, keďže v Clevelande poberá plat za minimálny kontrakt. Cavaliers angažovali 36-ročného krídelníka v záverečný deň základnej časti pre jeho skúsenosti a tvrdosť v zápasoch. Jones sa dostal v stretnutí do viacerých kontaktov s Normanom Powellom, za čo inkasoval dve technické chyby. Informovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies