NBA: LeBron James pre zranenie zápästia proti Portlandu nehral

NETKY.SK • 29 Január 2015, 10:51 • 2 min
NBA: LeBron James pre zranenie zápästia proti Portlandu nehral

CLEVELAND - Basketbalistom Clevelandu Cavaliers v nočnom súboji zámorskej NBA proti Portlandu chýbal ich líder LeBron James, ktorý pre problémy s pravým zápästím sledoval duel iba z tribúny. Podľa agentúry AP visí otáznik aj nad jeho štartom v piatkovom zápase so Sacramentom.

slovakia

left justify in out

James sa zranil v tretej štvrtine utorňajšieho súboja s Detroitom, keď tvrdo dopadol na palubovku pri úmysle zblokovať strelu Jodieho Meeksa. Napriek tomu zápas dohral a zaznamenal 32 bodov, no po ňom sa sťažoval na vyvrtnuté zápästie a v dueli s Portlandom štvornásobný najužitočnejší hráč súťaže radšej odpočíval. James už v tejto sezóne vynechal osem zápasov pre problémy s chrbtom a kolenom a na výkonoch Cavs to zanechalo negatívnu stopu, keď prehrali sedem z ôsmich zápasov.

 

Tentoraz však napriek absencii Jamesa dokázali Cavs zdolať Portland 99:94. Hrdinom bol Kyrie Irving, ktorý strelil úctyhodných 55 bodov, čo je jeho osobné kariérne maximum a zároveň najlepší výkon v sezóne. Cavs dosiahli ôsmy triumf v rade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies