NBA: LeBron James dostal infúzie, v druhom finálovom zápase bude hrať

NETKY.SK • 7 Jún 2014, 09:43 • 2 min
NBA: LeBron James dostal infúzie, v druhom finálovom zápase bude hrať

SAN ANTONIO - Líder basketbalistov Miami Heat LeBron James, ktorý musel frustrovaný odstúpiť z hry pre svalové kŕče v úvodnom stretnutí play off NBA na palubovke San Antonia Spurs, bude pripravený nastúpiť na druhá zápas série. Ten je na programe v noci na pondelok opäť v San Antoniu.

slovakia

left justify in out

Necelých desať minút pred koncom prvého finálového súboja viedli Heat po štvorbodovej akcii Chrisa Bosha 86:79. Potom však v horúcej hale bez fungujúcej klimatizácie začal mať zdravotné problémy James, ktorý niekoľkokrát musel opustiť palubovku pre spomínané svalov problémy. Domáci jeho absenciu dokonale využili, sériou 15:4 otočili zápas a po výsledku 110:95 sa tak napokon mohli tešiť z triumfu v úvodnom zápase a zároveň z vedenia v sérii.
      

Po stretnutí dostal James do žíl takmer tri "tašky" výživových infúzií a pred druhým stretnutím bude užívať špeciálne prípravky," povedal James, ktorý bol s 25 bodmi najproduktívnejším hráčom Heat, ale svoju ľoď musel v hale AT&T Center opustiť necelých osem minút pred koncom. "Bol som nahnevaný, frustrovaný a sklamaný sám zo seba. Urobil som v príprave na tento zápas všetko, čo bolo treba, ale cítim, že moje telo ma jednoducho zradilo. Bol som nahnevaný, že nemôžem pomôcť svojmu tímu. Škoda toho prvého zápasu, ale v nedeľu budem opäť pripravený."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies