NBA: LeBron chráni syna pred lanármi z univerzít

NETKY.SK • 27 Február 2015, 10:04 • 2 min
NBA: LeBron chráni syna pred lanármi z univerzít

CLEVELAND - Nekorunovaný basketbalový kráľ súčasnosti LeBron James nechce dopustiť, aby sa okolo jeho desaťročného syna začali motať lanári z amerických univerzít. Krídelník Clevelandu by najradšej prijal pravidlá zakazujúce vysokým školám mútiť deťom hlavy. LeBron James junior vraj už dostal niekoľko ponúk.

slovakia

left justify in out

"Je to dosť šialené. Mali by to zakázať. Nemôžu predsa lanáriť desaťročné deti," povedal dvojnásobný víťaz NBA, okolo ktorého svojho času tiež panovala manažérska hystéria. Svojich potomkov však mieni chrániť pred podobnými skúsenosťami tak dlho, ako to bude možné.


"Môj syn zostane dieťaťom tak dlho, ako sa len bude dať. Miluje basketbal, má rád videohry, robí si domáce úlohy, to sú veci primerané jeho veku. Na ničom inom nezáleží. Miluje svojho brata a svoju sestru, mamu, otca, starých rodičov. Nechajte ho byť dieťaťom," vyzval otec troch detí, ktorého vychovávala slobodná matka. Staršieho syna vraj mieni konfrontovať so životnou realitou najskôr vo veku 12 rokov. "To bude vhodný čas vziať ho na miesta, kde som vyrastal, aby videl ulice, po ktorých som chodil pred tým, ako som si mohol kúpiť prvé auto, kadiaľ som jazdil na bicykli do školy a podobné veci. Teším sa na to, ale nebudem sa s tým ponáhľať. Chcem, aby si užil detstvo. Vek bez veľkej zodpovednosti. Ráno vstaneš, naješ sa a spravíš veci, ktoré treba," dodal James.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies