NBA: Lakers ocenia hrdinov, ktorí zasiahli proti teroristovi vo francúzskom rýchlovlaku

NETKY.SK • 12 November 2015, 10:18 • 2 min
NBA: Lakers ocenia hrdinov, ktorí zasiahli proti teroristovi vo francúzskom rýchlovlaku

LOS ANGELES - Basketbalový klub Los Angeles Lakers vzdá hold trojici Američanov, ktorá v auguste tohto roku pomohla zneškodniť ozbrojeného muža vo vlaku z Amsterdamu do Paríža a zabránila údajnému pokusu o teroristický útok. Staples Center počas nedeľňajšieho duelu NBA s Detroitom bude aplaudovať Spencerovi Stonovi, Alekovi Skarlatosovi a Anthonymu Sadlerovi.

slovakia

left justify in out

S hrdinami vlakovej drámy sa stretne aj prezidentka a spolumajiteľka klubu Jeanie Bussová. Príslušník amerických vzdušných síl Stone, špecialista Národnej gardy americkej armády Skarlatos a Sadler vo francúzskom rýchlovlaku s nasadením vlastných životov prekazili pravdepodobne teroristický útok 25-ročného Ayouba El Khazzaniho ozbrojeného strelnými a reznými zbraňami. Zranili sa pri tom dvaja ľudia. Sadler mal v tom čase na sebe tričko Lakers a podľa jeho mamy je veľkým fanúšikom Kobeho Bryanta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies