NBA: Kobe vo februári na kontrolu, Zápas hviezd len nasilu

NETKY.SK • 24 Január 2014, 11:19 • 2 min
NBA: Kobe vo februári na kontrolu, Zápas hviezd len nasilu

LOS ANGELES - Basketbaloví fanúšikovia nevypočuli výzvu Kobeho Bryanta, aby za neho nehlasovali vo výbere základných pätiek pre 63.

slovakia

left justify in out

Zápas hviezd a zaradili ho do zostavy napriek tomu, že rozohrávač Los Angeles Lakers odohral v tejto sezóne pre zranenie iba šesť decembrových stretnutí.

"Mladí chlapci si zaslúžia hrať viac než ja. Najradšej by som vôbec nenastúpil. Ak aj áno, bude to iba epizódne," povedal podľa ESPN 35-ročný strieľajúci rozohrávač, ktorý pauzuje pre fraktúru v ľavom kolene. "Najbližšiu kontrolu mám na pláne v prvý februárový týždeň," pridal Bryant, ktorý sa zranil 17. decembra v Memphise. Predtým sa osem mesiacov zotavoval po operácii achilovky. 

Líder Lakers sa v exhibičnom výbere v drese Západu predstavil doteraz pätnásťkrát, v roku 2012 prekonal v celkovom počte nastrieľaných bodov v rámci týchto meraní síl proti Východu Michaela Jordana. Na Bryantovu adresu teraz prišlo 988 884 hlasov. Zápas hviezd sa uskutoční v New Orleans 16. februára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies