NBA: Kerr odmietol New York, bude hlavným trénerom Golden State

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 11:10 • 2 min
NBA: Kerr odmietol New York, bude hlavným trénerom Golden State

OAKLAND - Steve Kerr bude od budúcej sezóny novým trénerom basketbalistov Golden State Warriors. Bývalý výborný hráč odmietol ponuku New Yorku Knicks a namiesto toho sa dohodol s klubom z Oaklandu na päťročnej zmluve, za ktorú zinkasuje 25 miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Dlhoročný spoluhráč legendárneho Michaela Jordana v tíme Chicago Bulls, kde spolu získali tri majstrovské tituly, nahradí vo funkcii Marka Jacksona. Pre Kerra to bude premiéra na pozícii hlavného kouča. Tri sezóny pôsobil ako generálny manažér vo Phoenixe, posledné roky sa venoval kariére televízneho komentátora. Pre oficiálny ligový web nba.com uviedol, že Oakland uprednostnil pred New Yorkom aj kvôli rodine.
      

"Žijem v San Diegu, všetky tri moje deti chodia do školy tu v Kalifornii. Rodina je pre mňa dôležitá, chcel som zostať s nimi. Warriors majú kvalitný tím plný mladých talentov. Na novú výzvu sa už teraz veľmi teším," dodal Kerr, ktorý vyhral dvakrát ligu aj v drese San Antonia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies