NBA: Kenny Atkinson novým trénerom Brooklynu Nets

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 10:06 • 2 min
NBA: Kenny Atkinson novým trénerom Brooklynu Nets

NEW YORK - Basketbalisti Brooklynu Nets majú nového hlavného trénera, na tento post si vedenie účastníka zámorskej NBA vybralo doterajšieho asistenta Atlanty Kennyho Atkinsona. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér Nets Sean Marks uvažoval aj nad asistentom San Antonia Ettore Messinom či nad bývalým koučom New Yorku a Houstonu Jeffom van Gundym, ktorý momentálne pracuje ako televízny analytik. Napokon si vybral Atkinsona, ktorý bol štyri roky hlavným asistentom Mikea Budenholzera v klube Hawks.

 

"Máme veľkú radosť, že Kenny Atkinson bude našim novým trénerom. Má roky skúseností, pracoval s úspešnými trénermi ako sú Mike Budenholzer a Mike D'Antoni. To mu dalo dobrý základ na to, aby bol dobrým hlavným trénerom akého potrebujeme," povedal Marks v oficiálnom komuniké.

 

Nets v tejto sezóne pod vedením trénera Lionela Hollinsa a dočasného kormidelníka Tonyho Browna dosiahli bilanciu 21 výhier a 61 prehier. Štyridsaťosemročný Atkinson ešte dokončí play off na lavičke Atlanty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies