NBA: Jordan schvaľuje Bryantovi milióny

NETKY.SK • 30 Október 2014, 11:22 • 2 min
NBA: Jordan schvaľuje Bryantovi milióny

CHARLOTTE - Keď Kobe Bryant počas minulej sezóny predĺžil s Los Angeles Lakers kontrakt o dva roky za 48,5 milióna dolárov, bolo nad slnko jasné, že vedenie klubu k hviezdnemu basketbalistovi už sotva priláka ďalšie zvučné meno.

slovakia

left justify in out

Michael Jordan však Bryantov krok schvaľuje. "Môžem kritizovať, že z finančného hľadiska vyťažil maximum? Nie. Malo jeho rozhodnutie vplyv na štruktúru tímu? Možno. Sú to však peniaze, ktoré mu potom klub nemal ponúknuť. Mohli vymyslieť iný scenár a Kobe by dostal na výber. Je jednoduché sedieť a kritizovať, ale neovládame celé pozadie a možnosti, aké mal," poznamenal podľa Sportingnews 51-ročný Jordan. Najlepší basketbalista všetkých čias počas kariéry zarobil za 11 rokov v Chicagu 90,2 milióna USD, pričom zhruba len 25 miliónov v prvých deviatich rokoch.

 

Lakers vstúpili do sezóny 2014/2015 dvoma prehrami v úvodných dvoch dueloch, Bryant bol v oboch prípadoch najlepším strelcom mužstva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies