NBA: Jordan sa nevie zbaviť vily, zľavil už takmer polovicu

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 16:04 • 2 min
NBA: Jordan sa nevie zbaviť vily, zľavil už takmer polovicu

CHICAGO - Nekorunovaný najlepší basketbalista všetkých čias Michael Jordan sa už tri roky neúspešne snaží zbaviť vily v luxusnej oblasti Highland Park v Lake County, približne 40 kilometrov severne od Chicaga.

slovakia

left justify in out

Za nehnuteľnosť s obrovskou rozlohou pýta 52-ročný podnikateľ a majiteľ klubu Charlotte Hornets už len 14 855 000 dolárov, čo je zhruba polovica pôvodnej sumy (29 miliónov). Zvláštnu aktuálnu cifru si Jordan nevymyslel "z brucha", súčet číslic v nej dáva 23, čo je číslo, ktoré nosieval na drese drvivú väčšinu úspešnej kariéry. Podľa Huffington Post má basketbalistova rezidencia 9 spální, 15 kúpeľní, posilňovňu, palubovku regulárnych rozmerov, tenisový kurt či miestnosť na fajčenie cigár. Súčasťou komplexu, ktorého vstupnú bránu zdobí obrovské číslo 23, sú aj bazén či golfové ihrisko. "Táto nehnuteľnosť je skutočnou oslavou úspechu," pripomenul realitný maklér Kofi Nartey.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies