NBA: Jimmy Butler a James Harden hráčmi týždňa

NETKY.SK • 30 December 2014, 11:39 • 2 min
NBA: Jimmy Butler a James Harden hráčmi týždňa

NEW YORK - Za hráčov uplynulého týždňa v basketbalovej NBA vyhlásili Jimmyho Butlera (Východná) a Jamesa Hardena (Západná konferencia), strieľajúcich rozohrávačov Chicaga a Houstonu. Informovala o tom oficiálna internetová stránka súťaže.

slovakia

left justify in out

Butler priviedol Bulls k štyrom víťazstvám z rovnakého počtu zápasov priemermi 23 bodov, 7 doskokov, 3,3 asistencie a 2,0 bloku na jeden duel. Harden pomohol Rockets k dvom výhram z troch stretnutí, keď "doručoval" v priemere 34,7 bodu, 7,3 asistencie a 4,3 doskoku.

 

Nominácie nepremenili Paul Millsap (Atlanta), Jarrett Jack (Brooklyn), Andre Drummond (Detroit), Jamal Crawford, Blake Griffin (obaja Los Angeles Clippers), Anthony Davis (New Orleans), Eric Bledsoe (Phoenix), Damian Lillard, Wesley Matthews (obaja Portland) a Kyle Lowry (Toronto). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies