NBA: Jeleňom z Milwaukee narástli parohy

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 10:16 • 2 min
NBA: Jeleňom z Milwaukee narástli parohy

MILWAUKEE - Z krotkého osmoráka vyrástol bojachtivý dvanástorák - klub basketbalovej NBA Milwaukee Bucks vstúpi do nasledujúcej sezóny s upraveným logom. Jeleň ako hlavný symbol zostáva, ale v paroží mu pribudli po dve vetvy na každej strane.

slovakia

left justify in out

Parohy navyše opisujú tvar basketbalovej lopty. Pohľad párnokopytníka je "ostrejší" a hruď tvorí štylizovanú iniciálu M. Naďalej dominule zelená farba, sprievodnú červenú nahradila krémová, ktorá má odkazovať na odtieň tehál, z akých sú postavené najstaršie budovy v meste. Druhé logo v hierarchii nového dizajnu manuálu tvorí kruh obopínajúci basketbalovú loptu s písmenom M. Na obvode má názov klubu a rok založenia - 1968. Tretie logo sa hlási k štátu Wisconsin. Na zelenej ploche s tvarom jeho územia je nápis Bucks a v dolnom pravom rohu basketbalová lopta. Neúplný modrý obťah hraníc pripomína význam Veľkých jazier pre celý región. Nové logo je súčasťou zmien v klube po vlaňajšej výmene majiteľov. Bucks si v tejto sezóne pod vedením trénera Jasona Kidda už zabezpečili účasť v play-off Východnej konferencie.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies