NBA: Jednotka draftu 2013 Bennett na odchode z Minnesoty

NETKY.SK • 24 September 2015, 12:36 • 2 min
NBA: Jednotka draftu 2013 Bennett na odchode z Minnesoty

MINNEAPOLIS - Jednotka draftu basketbalovej NBA z roku 2013 Anthony Bennett nie a nie usadiť sa. Kanadského krídelníka len vlani v lete obetoval Cleveland, aby získal Kevina Loveho, a v rámci výmeny ho poslal do Minnesoty.

slovakia

left justify in out

V ďalšom tíme bez veľkých hviezd sa Bennett nechytil a po roku si znova môže baliť kufre. V stredu ho Timbervolwes zaradili na listinu voľných hráčov a v prípade, že po ňom nesiahne žiaden klub, sú podľa nemenovaného zdroja z klubového zákulisia pripravení vyplatiť ho zo zmluvy sumou 3,65 miliónov amerických dolárov. O hráča však údajne javia záujem Portland a Philadelphia.


Dvadsaťdvaročný Bennett má za sebou solídne leto vyplnené účinkovaním na americkom šampionáte v drese Kanady. Pohľad do kádra Minnesoty však neveští pre neho nič dobré. V tíme je na jeho poste vysokého krídelníka silná konkurencia na čele s navrátilcom Kevinom Garnettom. Pribudli ďalšia jednotka draftu Karl-Anthony Towns a najužitočnejší hráč Euroligy - Srb Nemanja Bjelica.


"Keď sa pozriete na náš tím, asi najlepšie máme zabezpečený post power forvarda. Zmenami sme vyvážili súpisku. Anthonymu sa ponúka šanca vyskúšať iný klub v NBA. Talentu má na rozdávanie a jeho letné vystúpenie v reprezentácii nám naše rozhodnutie neuľahčilo," skonštatoval generálny manažér Wolves Milt Newton.


Dvestoosem centimetrov vysoký Bennett odohral v minulej sezóne 57 zápasov s priemermi 5,2 bodu a 3,8 doskoku. V základnej zostave Minnesoty sa objavi iba trikrát.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies