NBA: Jednotka draftu 2000 Kenyon Martin končí

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 11:16 • 2 min
NBA: Jednotka draftu 2000 Kenyon Martin končí

SAGINAW - Kariéra amerického basketbalistu Kenyona Martina je na konci, 37-ročný krídelník po 15 sezónach a 757 zápasoch v základnej časti NBA ďalej nepokračuje v aktívnej činnosti.

slovakia

left justify in out

"Skvelých pätnásť rokov. Vďaka patrí všetkým fanúšikom, čo ma za ten čas podporovali, nadišiel však čas odísť. Som pripravený začať písať novú životnú kapitolu. Rád by som sa poďakoval tímom Nets, Nuggets, Clippers, Knicks a Bucks za príležitosť realizovať sa hrou, ktorú milujem," vyhlásila pre Yahoo! Sports jednotka draftu 2000.


V New Jersey na začiatku kariéry tvoril Kenyon Martin úderné trio s Jasonom Kiddom a Richardom Jeffersonom, dvakrát stroskotali až vo finále play-off NBA. V Denveri pôsobil rodák zo Saginaw v Michigane v rokoch 2004 - 2011, jeho ďalšie zastávky v Los Angeles Clippers, New Yorku a Milwaukee boli skôr epizódne. Dosiahol kariérny priemer 12,3 bodu a 6,8 doskoku na zápas. V roku 2011 si vyskúšal čínsku najvyššiu súťaž v drese Sin-ťiang Flying Tigers.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies