NBA: J. R. Smith z New Yorku s pokutou 25 000 dolárov

NETKY.SK • 16 November 2013, 13:06 • 2 min
NBA: J. R. Smith z New Yorku s pokutou 25 000 dolárov

NEW YORK - Rozohrávač New Yorku dostal trest za vyhrážky na Twitteri smerom k hráčovi Detroitu Brandonovi Jenningsovi.

slovakia

left justify in out

Rozohrávač New York Knicks v zámorskej basketbalovej NBA J. R. Smith dostal pokutu 25-tisíc USD za vyhrážky na Twitteri smerom k Brandonovi Jenningsovi z Detroitu. "Trest padol za priame nevraživé a nevhodné správanie k inému hráčovi prostredníctvom konta na sociálnej sieti Twitter, čo je v rozpore s pravidlami NBA," povedal šéf zámorskej profiligy pre basketbalové operácie Rod Thorn. Najlepší striedajúci hráč uplynulej sezóny NBA neskôr povedal, že nemal v úmysle vyhrážať sa Jenningsovi.

Smithova reakcia prišla po tom, ako Jennings kritzoval na Twitteri jeho mladšieho brata Chrisa. Dvadsaťštyriročný bývalý hráč Milwaukee rozoberal, či mladý Smith pôsobiaci tiež v New Yorku patrí do NBA. Podľa Jenningsa by si toto právo skôr zaslúžil ukrajinský reprezentant Eugene Jeter, brat americkej šprintérky Carmelity Jeterovej, či Bobby Brown hrávajúci v Číne. Komentár bol neskôr vymazaný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies