NBA: Indiana zdolala Toronto a je posledným tímom bez prehry v tejto sezóne

NETKY.SK • 9 November 2013, 07:42 • 2 min
NBA: Indiana zdolala Toronto a je posledným tímom bez prehry v tejto sezóne

NEW YORK - Basketbalisti Indiany Pacers zvíťazili v noci na sobotu v zámorskej NBA nad Torontom Raptors 91:84 a zostávajú posledným tímom, ktoré v tejto sezóne ešte neokúsilo trpkosť prehry.

slovakia

left justify in out

V drese domácich zaznamenal rozohrávač Paul George 18 zo svojich 23 bodov v druhom polčase, pričom pridal aj osem doskokov a šesť finálnych asistencií. Pivot Pacers Roy Hibbert pridal 20 bodov a sedem doskočených lôpt. Na víťazstve New Yorku Knicks nad tímom Charlotte Bobcats 101:91 mali značný podiel rozohrávač Carmelo Anthony a pivot Andrea Bargnani. Anthony si pripísal do štatistiky 28 bodov a Bargnani mu sekundoval s 25 bodmi. Knicks tak sa súčasne ukončili sériu troch ligových prehier.

O triumfe basketbalistov Washingtonu Wizards nad Brooklynom Nets 112:108 sa rozhodlo až v nadstavenom čase. Necelých 41 sekúnd pred koncom predĺženie zaznamenal rozhodujúcu trojku rozohrávač Trevor Ariza.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona