NBA: Hviezdami týždňa LeBron James a Kevin Durant

NETKY.SK • 3 December 2013, 08:43 • 2 min
NBA: Hviezdami týždňa LeBron James a Kevin Durant

NEW YORK - LeBron James z Miami Heat vo Východnej konferencii a Kevin Durant v službách Oklahomy City Thunder zo Západnej konferencie sa stali Hviezdami týždňa v zámorskej basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný štvornásobný najužitočnejší hráč James pomohol Heat k štyrom víťazstvám po sebe s priemerom 29 bodov na zápas. Rodák z Akronu strieľal s presnosťou viac ako 60 percent, pričom spoza oblúka dosiahol 46,7-percentnú úspešnosť. Vo všetkých štyroch dueloch si pripísal na konto minimálne 25 bodov. 

Dvadsaťpäťročný Durant priviedol Thunder k trom výhram v troch dueloch. Dosiahol v nich v priemere 27 bodu, 12 doskokov a 7 asistencií. Počas týždňa zaznamenal dvakrát double-double a pri nedeľňajšom triumfe 113:103 nad Minnesotou dokonca triple-double za 32 bodov, 12 asistencií a 10 doskokov. 

Nominácie na zisk honoru Hviezda týždňa nepremenili Ty Lawson (Denver), Andre Drummond (Detroit), Stephen Curry (Golden State), Chandler Parsons (Houston), Paul George (Indiana) a John Wall (Washington). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona