NBA: Hviezdami mesiaca Paul George a Kevin Durant

NETKY.SK • 4 December 2013, 09:08 • 2 min
NBA: Hviezdami mesiaca Paul George a Kevin Durant

NEW YORK - Paul George z Indiany Pacers vo Východnej konferencii a Kevin Durant v drese Oklahomy City Thunder zo Západnej konferencie sa stali hviezdami úvodného mesiaca v tejto sezóne zámorskej basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Strieľajúci rozohrávač či malé krídlo George priviedol Pacers k ligovému rekordu 15-1 (93,8 %), keď v 16 stretnutiach dosiahol dve dvojciferné hodnoty a v 13 dueloch nastrieľal viac ako 20 bodov. Dvadsaťtriročnému Kalifornčanovi patrí v tabuľke strelcov NBA piata pozícia (23,6 bodu na zápas). V druhých polčasoch súbojov v sledovanom období mal priemer 14,8 bodu a streleckú úspešnosť 51 percent. 

Krídelník Durant pomohol Oklahome k bilancii 11-3, Thunder valcovali predovšetkým na domácej palubovke, kde zvíťazili osemkrát a neprehrali ani raz. Je to ich najlepší začiatok do súťažného ročníka v histórii. Durant dal v šiestich dueloch viac ako 30 bodov, najviac - 42 - sa mu podarilo nasúkať do koša Utahu pri víťazstve 101:98. Okrem toho dosiahol šesťkrát double-double. 

Nominácie na ocenenie Hviezda mesiaca nepremenili Stephen Curry (Golden State), Dwight Howard (Houston), LeBron James (Miami), Russell Westbrook (Oklahoma City), Arron Afflalo (Orlando) a LaMarcus Aldridge (Portland). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies