NBA: Hviezda Houstonu Howard má problém, na ruky si striekal priľnavý sprej

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 11:10 • 2 min
NBA: Hviezda Houstonu Howard má problém, na ruky si striekal priľnavý sprej

HOUSTON - Špeciálny sprej na zlepšenie priľnavosti, aký nachádza uplatnenie napríklad v americkom futbale, mal v sobotňajšom stretnutí v Atlante na rukách basketbalista Houstonu Dwight Howard.

slovakia

left justify in out

Bol z toho problém a omnoho väčší, než si 30-ročný pivot kedy vedel predstaviť. "Používam ho už päť rokov a neviem, prečo je z toho zrazu také haló," nechápal muž s tohtosezónnymi priemermi 14,5 bodu a 12,1 doskoku na zápas.

 

Na nedovolenú látku, ktorej lepkavé stopy zostali na lopte, upozornil rozhodcov krídelník Paul Millsap. Howard si jej podľa všetkého dal na ruky viac než obyčajne a prezradil sa. "Celé je to prehnané, akoby som robil niečo šialené. Nikdy som nebol podvodník, nikdy som nerobil nič zakázané s cieľom víťaziť. Je to znepokojujúce, ale už to nedokážem ovládať," hnevá Howarda.

 

Jeden z najlepších centrov v lige sa vyhne pokute či dištancu za používanie spreja. NBA akurát rozposlala varovanie do všetkých 30 klubov, že užívanie takejto pomôcky je "prísne zakázané". Informácie sú z webov CBC Sports a Yahoo! Sports.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies