NBA: Howard môže v stredu hrať napriek faulu na Boguta

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 10:04 • 2 min
NBA: Howard môže v stredu hrať napriek faulu na Boguta

OAKLAND - Basketbalisti Houstonu pri pokračovaní svojho pokusu o zázrak v sérii finále play-off Západnej konferencie NBA proti Golden State môžu počítať aj s Dwightom Howardom.

slovakia

left justify in out

Podkošová opora Rockets mala namále za úder rukou do tváre Andrewa Boguta v tretej štvrtine pondelkového štvrtého duelu na domácej palubovke. Situácia bola vyústením súboja dvoch obrov pod košom Warriors. Bogut odstrčil Howarda, na čo sa ten ohnal za seba ľavou rukou. Lakeť ešte Austrálčana nezasiahol, ale dlaň už áno a rozhodcovia faul klasifikovali ako hrubý prvého stupňa. Vedenie NBA ponechalo verdikt v platnosti - v prípade, že by zákrok posunuli do druhého stupňa, Howardovi by sa zhoršilo skóre hrubých faulov natoľko, že by nemohol nastúpiť v stredajšom pokračovaní série v Oaklande.


Víťaz základnej časti Golden State viedol už 3:0 na zápasy, Houston v pondelok znížil na 1:3. Zatiaľ žiaden tím v histórii NBA neobrátil sériu z 0:3 na 4:3.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona