NBA: Howard je na ceste späť do zostavy Houstonu

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 13:02 • 2 min
NBA: Howard je na ceste späť do zostavy Houstonu

HOUSTON - Dwight Howard je pripravený znova naskočiť do súťažného diania v basketbalovej NBA. Pivot Houstonu tvrdí, že jeho pravé koleno je na tom po takmer dvojmesačnej pauze oveľa lepšie.

slovakia

left justify in out

Howard vynechal 23 zápasov, trénovať riadne začal len minulý týždeň. Začiatkom februára absolvoval špeciálnu procedúru. Do kolena mu injekciou zaviedli kmeňové bunky kostnej drene z jeho panvovej kosti.


"Mám za sebou osem týždňov poriadnej zaberačky. Pracoval som na svojom tele, mentálne sa cítim dobre, fyzicky vynikajúco. Nemôžem sa dočkať návratu na palubovky," povedal olympijský víťaz z Pekingu 2008. Po zákroku mu lekári naordinovali tvrdý rehabilitačný cyklus, najviac času trávil na trenažéri. "Boli to extrémne jednotky. Keď niekto povie trenažér, už ma niet," položartom prehodil Howard, ktorý v tejto sezóne stihol odohrať 32 zápasov s priemermi 16,3 bodu, 11 doskokov a 1,4 bloku na jeden.

 

"Koleno je v stave, v akom sme si želali, aby po takej dlhej dobe bolo. Bral som zreteľ nie len na túto sezónu, ale aj na ďalšiu moju kariéru. Hoci by som rád hral aj so zranením, musel som si uvedomiť, že zdravie je na prvom mieste," dodal bývalý hráč Orlanda a Los Angeles Lakers.
Rockets bez neho vyhrali 15 z 23 zápasov a sú na tretej priečke v tabuľke Západnej konferencie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies