NBA: Hornacek smeruje do New Yorku, Vogel v Orlande

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 08:16 • 2 min
NBA: Hornacek smeruje do New Yorku, Vogel v Orlande

NEW YORK - Jarná vlna trénerských zmien v basketbalovej NBA strhla so sebou už aj New York a Orlando. Knicks pracujú na dohode s Jeffom Hornacekom, ktorý sa 1. februára stal nepotrebným vo Phoenixe. Záver ročníka 2015/2016 šéfoval newyorskej lavičke Kurtis Rambis ako dočasný kouč po odvolaní Dereka Fishera.

slovakia

left justify in out

Knicks mali spočiatku záujem aj o Franka Vogela, ktorý po šiestich sezónach skončil v Indiane. Ten však zamieril južnejšie, až na Floridu, kde sa dohodol na podmienkach s klubom Orlando Magic. Tam nahradí pri kormidle Scotta Skilesa. Kluby oficiálne predstavia nových trénerov už vo veľmi blízkom čase.

Po neúspešnej sezóne majú nových hlavných koučov už v Brooklyne (Kenny Atkinson), Minnesote (Tom Thibodeau), Washingtone (Scott Brooks), Los Angeles Lakers (Luke Walton), Sacramente (Dave Joerger) a Indiane (Nate McMillan). Na obsadení tejto funkcie pracujú aj v Houstone a Memphise.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies