NBA: Hayward, Jordan a Walker prvý raz v Zápase hviezd

NETKY.SK • 27 Január 2017, 08:36 • 2 min
NBA: Hayward, Jordan a Walker prvý raz v Zápase hviezd

NEW YORK - Americkí basketbalisti Gordon Hayward (Utah), DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers) a Kemba Walker (Charlotte) sa premiérovo v kariére predstavia v Zápase hviezd NBA.

slovakia

left justify in out

O ich nominácii medzi náhradníkov rozhodli svojimi hlasmi tréneri všetkých 30 tímov ligy. Do výberu Západnej konferencie zaradili v súlade s očakávaniami aj aktuálne najlepšieho strelca súťaže Russella Westbrooka (Oklahoma City), ktorý sa v kombinovanej voľbe fanúšikov, hráčov a zástupcov médií v konkurencii Stephena Curryho a Jamesa Hardena nedostal do otváracej zostavy. V poradí 66. exhibičný duel sa v nedeľu 19. februára uskutoční v neworleanskom Smoothie King Center.

Zostavy Zápasu hviezd NBA 2017 (19. februára, Smoothie King Center, New Orleans - hviezdičkou sú označení hráči základnej päťky):

VÝCHODNÁ KONFERENCIA
Rozohrávači: *Kyrie Irving (Cleveland), *DeMar DeRozan, Kyle Lowry (obaja Toronto), Isaiah Thomas (Boston), John Wall (Washington), Kemba Walker (Charlotte)
Krídla/pivoti: *LeBron James, Kevin Love (obaja Cleveland), *Jimmy Butler (Chicago), *Jannis Antetokunmpo (Milwaukee), Paul George (Indiana), Paul Millsap (Atlanta)

ZÁPADNÁ KONFERENCIA
Rozohrávači: *Stephen Curry, Klay Thompson (obaja Golden State), *James Harden (Houston), Russell Westbrook (Oklahoma City)
Krídla/pivoti: *Kevin Durant, Draymond Green (obaja Golden State), *Kawhi Leonard (San Antonio), *Anthony Davis (New Orleans), DeMarcus Cousins (Sacramento), Marc Gasol (Memphis), DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers), Gordon Hayward (Utah)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies