NBA: Harden si za kopnutie Jamesa nezahrá proti Atlante

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 08:34 • 2 min
NBA: Harden si za kopnutie Jamesa nezahrá proti Atlante

NEW YORK - Noha v rozkroku LeBrona Jamesa bude stáť Jamesa Hardena jeden zápas v basketbalovej NBA. Vedenie súťaže preklasifikovalo zákrok rozohrávača Houstonu z nedeľňajšieho domáceho stretnutia s Clevelandom na hrubý faul druhého stupňa, po ktorom automaticky nasleduje vylúčenie.

slovakia

left justify in out

K nešportovému incidentu domáceho rozohrávača prišlo v tretej štvrtine po súboji dvoch veľkých osobností svojich tímov o loptu na vrchole trojkového oblúka, po ktorom sa Harden ocitol na palubovke a ľavú nohu potom okamžite "vystrelil" do Jamesovho rozkroku. Blízko stojaci rozhodca odpískal faul.
"Toto nemalo nič spoločné s basketbalom. Vedenie ligy pravdepodobne preskúma tento zákrok. Nemám poňatia, prečo to urobil," reagoval James.


Najlepší strelec základnej časti a jeden z adeptov na ocenenie pre najužitočnejšieho hráča súťaže Harden nebude Rockets k dispozícii v utorkovom stretnutí s lídrom Východnej konferencie Atlantou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona