NBA: Granger novou posilou Los Angeles Clippers

NETKY.SK • 1 Marec 2014, 12:01 • 2 min
NBA: Granger novou posilou Los Angeles Clippers

LOS ANGELES - Danny Granger sa stal novou posilou klubu zámorskej basketbalovej NBA Los Angeles Clippers. Bývalý elitný strelec, ktorý väčšinu kariéry strávil v tíme Indiana Pacers, sa dohodol s kalifornským mužstvom na spolupráci do konca sezóny.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Granger bol v roku 2009 vyhlásený za hráča s najväčším výkonnostným rastom, keď v sezóne dosiahol priemery 25,8 bodu a 6,1 doskoku na zápas. Potom však začal mať chronické problémy s oboma kolenami, pre ktoré nehral takmer dva roky. V uplynulom ročníku nastúpil za Pacers iba na päť duelov. Na začiatku aktuálnej sezóny mal problémy s predným stehenným svalom, pre ktoré vynechal úvodných 25 zápasov.


Minulý týždeň ho Indiana v deň uzávierky prestupov vymenila do klubu Philadelphia 76ers. Granger sa podľa očakávania dohodol s vedením Sixers na rozviazaní zmluvy, aby neskôr mohol posilniť tím s reálnymi výhliadkami na celkové víťazstvo. O jeho služby prejavilo záujem viacero špičkových klubov, ale Granger si napokon vybral Clippers. Losangeleské mužstvo s bilanciou 40 víťazstiev, 20 prehier vedie Pacifickú divíziu, celkovo mu patrí v tabuľke NBA siedma priečka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies