NBA: Gortat navrhuje pästné vložky ako v hokeji

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 12:29 • 2 min
NBA: Gortat navrhuje pästné vložky ako v hokeji

WASHINGTON - Jablko v prípade poľského basketbalistu Marcina Gortata skutočne nepadlo ďaleko od stromu. Syn bývalého boxera Janusza Gortata, dvojnásobného účastníka olympijských hier, totiž navrhol vybavovanie účtov medzi hráčmi priamo na palubovke ručne-stručne.

slovakia

left justify in out

"Dnes idete na hokej a jedno z vašich očakávaní je bitka. Rozhodcovia tam nechajú hráčom priestor na krátku pästnú výmenu. Také niečo by sa mohlo zaviesť aj v NBA. Ak by mala nejaká dvojica problém, jednoducho by sa oddelila od ostatných a počas zápasu, na pätnásť, dvadsať sekúnd, by si rozdali zopár úderov. Potom by medzi nich vstúpili rozhodcovia a bolo by po všetkom. Teraz? Na oboch čaká koniec v zápase a suspendácia. Takto by si to hneď vyriešili, fanúšikovia by navyše boli vo vytržení. Myslím si, že je to celkom pohodový nápad," vyjadril sa v rozhovore pre ESPN TrueHoop 29-ročný pivot Washingtonu, ktorého brat Robert sa "potatil" a takisto je pästiar. Holohlavý Marcin meria 211 cm, váži 110 kg a prezývajú ho kladivo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona