NBA: Gorana Dragiča vo Phoenixe už nič neudrží

NETKY.SK • 19 Február 2015, 10:37 • 2 min
NBA: Gorana Dragiča vo Phoenixe už nič neudrží

PHOENIX - Goran Dragič má plné zuby Phoenixu a tímu Suns prešpikovaného rozohrávačmi, slovinský basketbalista chce zmeniť klub.

slovakia

left justify in out

Najlepšie už do štvrtkového konca prestupového obdobia. V opačnom prípade nepredĺži zmluvu a po tejto sezóne z neho bude voľný hráč.


"Už im viac neverím," rezolútne vyhlásil 28-ročný tvorca hry po stredajšom tréningu. V minulej sezóne patril k najlepším stredným rozohrávačom NBA, zaradili ho do tretej elitnej päťky. Príchod Isaiaha Thomasa a konkurencia Erica Bledsoa ho však vytlačili do pozície strieľajúceho rozohrávača až krídelníka a Dragič išiel s bodmi a s asistenciami rapídne dole. Tréner Jeff Hornacek neraz necháva na palubovke kompletnú trojicu Dragič, Bledsoe a Thomas. Zatiaľ čo vlani ešte súhra Bledsoe - Dragič fungovala, teraz trojkombinácia škrípe. A Slovinec sa trápi. Otvorene vraví, že neznáša "stáť v rohu ihriska". "To nie je môj štýl. Chcem byť znova stredný rozohrávač, ako to bolo v minulosti. Celý život som to hral. Musím mať loptu v rukách a pripravovať akcie pre ostatných. To som ja," vyhlásil Dragič.


Aj agent Bill Duffy priznal, že nie je nič, čo by jeho klienta udržalo v Arizone. Na ťahu je teraz klub.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona