NBA: Golden State získalo Jordana Crawforda

NETKY.SK • 16 Január 2014, 11:14 • 2 min
NBA: Golden State získalo Jordana Crawforda

OAKLAND - Produktívnemu, ale často zranenému rozohrávačovi basketbalových Golden State Warriors bude kryť chrbát Jordan Crawford.

slovakia

left justify in out

Kalifornský tím NBA ho v stredu získal z Bostonu spoločne s MarShonom Brooksom. Zároveň sa zbavil iného tvorcu hry Toneyho Douglasa, ktorý nezapadol do koncepcie a skúsi to v Miami. Heat zase poslali do Bostonu pivota Joela Anthonyho spolu s dvoma výbermi v draftoch 2015 (prvé kolo) a 2016 (druhé kolo) a nešpecifikovaným finančným vyrovnaním. Úradujúci šampión týmto ušetrí 11,5 milióna dolárov pod platovým stropom, pre Celtics je to ďalší krok v budovaní nového kádra.

"Myslím si, že hráč ako Jordan Crawford poskytne Stephovi dostatok príležitostí na oddych bez toho, aby sme sa museli obávať o osud stretnutí," privítal nového zverenca tréner Warriors Mark Jackson. Crawford mal v tejto sezóne priemery 13,7 bodu a 5,6 asistencie na zápas, ale jeho čísla by išli dolu po blížiacom sa návrate Rajona Ronda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies