NBA: Ginóbiliho tretí syn počkal na začiatok play-off

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 12:30 • 2 min
NBA: Ginóbiliho tretí syn počkal na začiatok play-off

SAN ANTONIO - Najskôr víťazný vstup do play-off NBA a potom narodenie tretieho dieťaťa - to všetko stihol v priebehu 24 hodín argentínsky basketbalista v službách San Antonia Manu Ginóbili.

slovakia

left justify in out

V nedeľu Spurs zdolali v prvom zápase série štvrťfinále play-off Západnej konferencie Dallas 90:85. Ginóbili k nemu v tradičnej role striedajúceho rozohrávača prispel 17 bodmi, 6 doskokmi a 3 asistenciami. Krátko pred pondelkovým ranným tréningom priviedla jeho manželka Marianella na svet plánovaným cisárskym rezom brata bezmála štvorročných dvojičiek Danteho a Nicolu. V utorok priviezol hrdý otec domov tretieho syna Lucu.

 

"Mal som to dohodnuté s komisárom Adamom Silverom a vyšlo to," vtipkoval Ginóbili na margo načasovania pôrodu medzi zápasmi play-off. Vo svojej dvanástej sezóne v San Antoniu má priemery 12,3 bodu, 4,3 asistencie a 3 doskoky na stretnutie. Narodenie potomka zvládol expresne. 

 

"Do nemocnice išiel dnes ráno a pol hodinu po pôrode bol späť na tréningu. Šikovný chlapec," pochválil svojho zverenca tréner Gregg Popovich. 

 

"Narodenie dieťaťa je jedinečná udalosť. Keď som zbadal jeho hlavičku, iba ťažko som sa bránil slzám. Neuveriteľný moment," dodal trojnásobný šampión NBA a olympijský víťaz z Atén 2004 Ginóbili. 

 

Druhý zápas s Mavericks odohrajú Spurs až v stredu 23. apríla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona