NBA: Ginóbili potiahne v San Antoniu ešte rok

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 10:47 • 2 min
NBA: Ginóbili potiahne v San Antoniu ešte rok

SAN ANTONIO - Manu Ginóbili sa na rozdiel od svojho dlhoročného spoluhráča Tima Duncana ešte nezberá do basketbalového dôchodku a so San Antoniom sa dohodol na ďalšom roku spolupráce.

slovakia

left justify in out

Podľa amerických médií zaň čoskoro 39-ročný strieľajúci rozohrávač zinkasuje až 14 miliónov dolárov. The Vertical informoval, že Spurs pôvodne predostreli argentínskemu veteránovi omnoho menej lukratívny kontrakt, ale ponuka od Philadelphie na 30 miliónov za dva roky ich prinútila poriadne zvýšiť gážu. Ginóbili roky patrí medzi kľúčových náhradníkov San Antonia, s mužstvom oslavoval už štyri majstrovské tituly. Odkrútil si 923 stretnutí v základnej časti s priemermi 14 bodov a 4 asistencie, v play-off zasiahol do 197 duelov. S Argentínou sa teraz chystá na augustové olympijské hry do Ria de Janeiro.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona