NBA: Ginóbili nenechal Duncana v štichu, pokračuje aj on

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 09:35 • 2 min
NBA: Ginóbili nenechal Duncana v štichu, pokračuje aj on

SAN ANTONIO - V basketbalovom San Antoniu skraja leta jedna radostná správa strieda druhú. Kawhi Leonard predĺžil zmluvu, LaMarcus Aldridge si ako voľný hráč z mnohých ponúk vybral práve tú od Spurs, 39-ročný Tim Duncan oznámil pokračovanie kariéry a k rovnakému kroku sa najnovšie odhodlal aj ďalší veterán a kľúčový náhradník mužstva Manu Ginóbili.

slovakia

left justify in out

"Plný šťastia oznamujem, že v ďalšej sezóne som späť," odkázal čoskoro 38-ročný argentínsky rozohrávač prostredníctvom Twitteru. Štvornásobný víťaz NBA odohral v drese San Antonia dosiaľ 865 zápasov s priemermi 14,3 bodu, 3,8 doskoku a 4 asistencie.


Spurs sa podľa TNT sa dohodli na podmienkach zmluvy s ďalším skúseným hráčom Davidom Westom. Tridsaťštyriročný pod košom operujúci krídelník strávil uplynulé štyri sezóny v Indiane a teraz sa za veteránske minimum pokúsi vybojovať svoj premiérový titul.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies