NBA: Generálni manažéri predpovedajú titul pre Warriors

NETKY.SK • 19 Október 2016, 13:36 • 2 min
NBA: Generálni manažéri predpovedajú titul pre Warriors

NEW YORK - Generálni manažéri 30 klubov zámorskej basketbalovej NBA predpovedajú v novej sezóne titul pre Golden State Warriors. Kalifornský tím vo finále zdolá obhajcov trofeje Cleveland Cavaliers. Vyplýva to z ankety s generálnymi manažérmi, ktorú zorganizoval oficiálny web súťaže nba.com.

slovakia

left justify in out

Až 97 percent funkcionárov si myslí, že tretí rok za sebou bude mať vyvrcholenie ligy obsadenie Golden State - Cleveland. V roku 2015 sa vo finále tešili Warriors, pred štyrmi mesiacmi im to Cavs vrátili a titul putoval do Ohia.

 

Dve tretiny manažérov určili za staronových šampiónov Golden State, ktorých v lete posilnil štvornásobný najlepší strelec súťaže a MVP 2014 Kevin Durant. Zvyšná tretina odhaduje, že titul obháji LeBron James a spol. Sezóna 2016/17, ktorá bude 71. ročníkom NBA, sa začína 25. októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies