NBA: Gasol mal v šatni záchvat zúrivosti, prezradil Bryant

NETKY.SK • 27 Január 2014, 13:40 • 2 min
NBA: Gasol mal v šatni záchvat zúrivosti, prezradil Bryant

LOS ANGELES - Od prehry k prehre kráčajú Los Angeles Lakers v tomto ročníku basketbalovej NBA, čo už dopálilo ich lídra na ihrisku Paua Gasola.

slovakia

left justify in out

Podľa najväčšej hviezdy tímu Kobeho Bryanta, ktorý však dlhodobo chýba pod košmi pre zranenie, mal 33-ročný Španiel po piatkovom nezdare v Orlande (105:114) v šatni záchvat zúrivosti. "Toto bol najpodráždenejší Pau, akého som videl za veľmi, veľmi dlhý čas. Je však potrebné také niečo urobiť," schvaľoval Gasolov výlev.

Lakers záchvat príliš nepomohol, v nedeľu padli aj v New Yorku (103:110) a aktuálne ťahajú štvorzápasovú sériu prehier. Na konte ich majú až 29, čo ich v kombinácii so 16 víťazstvami radí až na 13. priečku v Západnej konferencii. Ak chcú pomýšľať na play-off, do konca základnej časti musia vyhrať o desať zápasov viac než v súčasnosti ôsmy Dallas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies