NBA: Fisher a Barnes sa pohádali pre ženu

NETKY.SK • 8 Október 2015, 10:54 • 2 min
NBA: Fisher a Barnes sa pohádali pre ženu

NEW YORK - Dvaja bývalí basketbaloví spoluhráči z Los Angeles Lakers Derek Fisher a Matt Barnes si nevedia prísť na meno - pre ženu. Podľa nemenovaného zdroja denníka The New York Post mali obaja ostrú výmenu názorov pre Fisherovo randenie s Barnesovou manželkou.

slovakia

left justify in out

Tréner New Yorku Knicks Fisher je od marca v rozvodovom konaní, krídelník Memphisu Grizzlies Barnes s manželkou Gloriou Govanovou žije v odlúčení. Zdroj tvrdí, že Fisher po sobotňajšom tréningu odcestoval do Los Angeles za deťmi a v noci sa dostal do konfliktu s Barnesom v Govanovej dome. V pondelok Fisher neprišiel na tréning, ale v stredu už viedol Knicks v predsezónnom prípravnom zápase v Brazílii proti tímu Bauru.

 

Obaja kohúti hrali za Lakers v rokoch 2010 - 2012. Minulý týždeň mali Grizzlies tréningový kemp v kalifornskej Santa Barbare a keď sa Barnes dozvedel, že Fisher navštívil jeho manželku, rozhodol sa spraviť poriadky. Memphiský klub správanie svojho hráča preveruje.

 

"Som tu a zaujíma ma iba basketbal. Súkromné záležitosti ma nemôžu odviesť od mojej práce," komentoval Fisher, ktorý vraj o situácii informoval aj svojich zverencov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies